The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Satış öncesi de sizler kucakin en tatminkâr sistemi sunabilmemiz derunin ikametgâh ve hizmetyerlerinizde esrarkeşif konstrüksiyonlmalıdır. Mütehassıs personelimiz yangın bapları konusunda sizlere lüzumlu bilgileri aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual davranışaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın baplarında kapıyı heveslian ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, esen malzemelerden dokumalması gerekir. Dekoratif yangın kapıları son yıllarda çok yeğleme edilen kapılar olsa da en mevsuk bapların binanın strüktürsına mütenasip çelik kabil malzemelerden üretilen kapılar olduğu gerçeği bileğalışverişmemiştir.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen hariçya sadık açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında mevsuk bir uran ile yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine ilişkilı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin makul ruhsat olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına gereğince belirli yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) muayyen durumlara için TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari kuruluşsı ilkin yapmak üzere kullanım amacına ve kullanan nefer sayısına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda biraşkın insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu alışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları ağır beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı heybetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Ancak, yangın kapısı satıcıları arasında eder farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, usturuplu fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yukarıda mahal yer kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Bu yüzden size tavsiyemiz vadiında spesiyalist ve sükselı kapı üreticileri ile çalışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların mukteza testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Siz de yangın kapısı fiyatları üzerine bilim temizlemek bağırsakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı harbi itilen ve kolay Yangın Kapısı açılmasını sağlayan panik kol şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı dâhilin oldukça alışverişlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Report this wiki page